Méhészet a hátsó kertben

Szállitás Nélküli ár

Megjelent az első könyvem, méhészet a hátsó kertben. Ha laikusként szeretnél megismerkedni a méhészettel, akkor ez a könyv az egyik legjobb választás.

A könyv kifejezetten hétköznapi emberek számára szól, érthetően, konyhanyelven, nincsenek benne bonyolult, érthetetlen szakkifejezések.

A könyv 20 év tapasztalatára épül, neked nem kell egyedül megküzdened a felmerülő problémákkal és nehézségekkel, mert itt megtalálod a választ. Végig kalauzol az év tizenkét hónapján, minden hónapban a felmerülő aktuális méhészeti feladatokat tanulhatod meg.

Megtanítom neked a méheket éríntő betegségek felismerését, és azok kezelését. Kedvcsinálónak még egy mézeskalács receptet is találhatsz benne, az előkészületektől a sütésig.

Ha tudásba fektetsz, akkor önmagadba fektetsz. A tudásba való befektetés mindig megtérül. Most mindössze egy magyar család átlagos évi mézfogyasztásának áráért juthatsz hozzá ehhez a könyvhöz.

A könyv újra felhasznált anyagokból készült, kézi kötésű, strapabíró, három különböző színű könyvjelzőt tartalmaz, hogy még könnyebb legyen a megfelelő oldal kiválasztása. Továbbá található benne egy fontos sürgős mátrix is, amivel megtanulhatod, hogy mi az a feladat, amit el kell végezni miden képpen mi az, ami még ráér, és mi az feladat, amit lehet nem is neked kell elvégezned. A könyv végén egy munka táblázat található, ez kezdetben nagy segítéséget nyújt ahhoz, hogy minél átláthatóbb legyen a méhészeted működése.

Kellemes időtöltést és sok sikert kívánok! Ahogy egy méhész mondás tartja: nehézséget a kaptárba!

Könyvmegrendeléséhez emilben ill. telefonon keresztül tud leadni rendelést, mivel korlátozott darabszámban készült.

A könyv ára: 11900 Ft+ szállítási költség.

email: support@mvmeheszet.hu, tel: +36703226877.

 

Shopping Cart
Scroll to Top