Méhviaszos kendő 2 db 35*35 cm 2190 Ft.

A méhviaszos csomagoló frissen tartja az ételt, így nagyszerű hulladékmentes helyettesítője az egyszer használatos műanyagfóliának, alufóliának. Kiválóan alkalmas arra, hogy belecsomagolj bármilyen élelmiszert, legyen az gyümölcs, zöldség, sajt, kolbász, szendvics, de lefedheted vele az ételt tartalmazó edényeket is.

Kategória:

Leírás

Méhviaszos kendő!
Méhészetünk mindig is törekedett a természet védelemre, hiszen a méhészet maga a természet, ezt csak vele összhangban lehet végezni.
Ezért is gondoltuk, hogy megosztjuk az általunk már nagyon régóta használt méhviaszos kendőt a nagyközönséggel is.
A méhviaszos csomagoló frissen tartja az ételt, így nagyszerű hulladékmentes helyettesítője az egyszer használatos műanyagfóliának, alufóliának. Kiválóan alkalmas arra, hogy belecsomagolj bármilyen élelmiszert, legyen az gyümölcs, zöldség, sajt, kolbász, szendvics, de lefedheted vele az ételt tartalmazó edényeket is. A kéz melegtől megpuhul az anyag, így könnyebben rásimíthatod a sima felületű edényre. A méhviasz a melegtől kicsit ragadós lesz, így az összeérő felületeket jól összetartja. Ezt követően alakja – a következő kicsomagolásig – változatlan marad.
A méhviasz 100%-ban természetes anyag, a méhek állítják elő a lépek építésénél. Nagyon rugalmas és tökéletesen vízlepergető anyag, és mindemellett még baktériumölő hatással is bír, így kiválóan alkalmas élelmiszerek tartós tárolására. 2 darab 35×35 cm méretű pamut alapanyagú, Méhviaszos élelmiszer-csomagoló van egybe csomagolva.
A kendőket szombatonként délelőtt a komlói piacon délután a Bikali Élmény Birtokon a mesterségek házában lehet megvásárolni.